След като преди два месеца Дрю Баримор изненада повечето си фенове с признанието, че може да издържи без секс дори и няколко години, сега тя споделя нова порция подробности за личния си живот.

Дрю Баримор, блогът ѝ и откровенията на актрисата за секса

Мрази ли секса Дрю Баримор

Една доста обсъждана тема

А за него вече знаем някои неща. Като например това, че актрисата е била женена три пъти. Първият ѝ брак е с Джереми Томас от 1994 до 1995 г., вторият - за Том Грийн от 2001 до 2002 г., а последният (засега) за Уил Копелман от 2012 до 2016 г. Освен това Дрю Баримор се е срещала и с доста известни мъже, сред които са и Джъстин Лонг, Люк Уилсън и Зак Браф.

От брака си с Люк Уилсън тя има е две деца - Олив (10 г.) и Франки (8 г.), които явно напоследък са окупирали голяма част от времето ѝ.

Към днешна дата обаче Дрю Баримор, наред с родителските си задължения, е готова да се върне обратно в "играта" с ходенето по срещи.

"Тъй като минаха толкова много години, започнах да се притеснявам малко", признава си самата тя в епизод от собственото си токшоу, чийто гост бе Упи Голдбърг, пише People.

Голдбърг, която също има три провалени брака зад гърба си, обаче споделя, че за разлика от Дрю сега не ѝ се ходи по срещи с мъже. Въпреки това е готова от опит да даде приятелски съвет.

Още през 2015 г. в интервю за Good Morning America тя споделя, че работата във връзките е всеки ден, "минута след минута даване и вземане".

Дрю Баримор, новият й подкаст Drew's News и колко време може да издържи без секс

Колко време може без секс Дрю Баримор

Актрисата не се притеснява да сподели за интимния си живот

Определено сме склонни да се съгласим с мнението ѝ и ни се струва като добър съвет, в който всеки, включително и Дрю Баримор би се вслушал. Предвид, че актрисата е вече готова да ходи по срещи, остава ни да изчакаме докато научим кой е следващият кандидат за сърцето ѝ.