В момента всеки баскетболен фен е с изострено внимание, защото плейофите в NBA вървят към финалната си фаза. Засега най-убедителен в квалификациите е отборът на Милуоки Бъкс, който се класира на финала в Източната конференция след като прегази Бостън Селтикс.

Джоел Ембийд е преодолял Риана

Баскетболист вече не иска Риана

Въпреки че изпълни условието ѝ за среща

Техният опонент ще бъде някой измежду отборите на Филаделфия и Торонто Раптърс. Към този момент канадците водят в серията с 3:2 победи, а само след няколко часа ще се изиграе и мач номер шест, който може да ги класира на финала. Ние обаче ще върнем лентата малко назад, защото по време на петия мач станахме свидетели на доста интересна сцена. 

Кристапс Порзингис, NBA и обвиненията в изнасилване

Обвиниха звезда от NBA в изнасилване

Тежки времена за Кристапс Порзингис

Знаем, че Дрейк е луд привърженик на Торонто и не пропуска техен мач. Не пропусна и този мач, в който краен победител излезе неговият отбор.

Девет минути преди края Торонто водеха убедително в резултата, което накара треньора на Филаделфия да даде почивка на един от най-силните си играчи - Джоел Ембийд. Докато баскетболистът излизаше от игра, Дрейк се опита максимално да го издразни, имитирайки го. 

С подобна радост Ембийд изрази емоциите си в третия мач след като отбеляза ефектна забивка. Дрейк обаче помни и не пропусна възможността да му го върне.

NBA, Милуоки Бъкс, Шарлот Хорнетс и кога ще ги видим в Париж

NBA идва в Европа

Янис Адетокумбо ще ни скрие шапките

След мача Джоел Ембийд каза, че изобщо не му пука какво прави Дрейк, защото е сигурен, че в следващия мач той ще доминира на паркета.