Решението на принц Хари и Меган Маркъл да се оттеглят от кралския двор и да бъдат самостоятелни шокира всички - от членовете на кралското семейство и редица личности, до обикновените граждани на Великобритания и света. И докато много от поданиците на кралица Елизабет Втора нападнаха Хари и Меган за решението им, то някои други застават твърдо зад гърба им и са готови да ги защитават.

Принц Хари, Меган Маркъл и тайното им имение в Малибу

Това ли ще е новият дом на Хари и Меган в САЩ

Подобаващо за кралски особи

Типичен пример за това е Дейвид Бекъм, който както добре ни е известно поддържа близко отношения с херцога и херцогинята на Съсекс.

Дейвид Бекъм каза, че се чувства "горд", заради решението на принц Хари да се оттегли от кралското семейство. Пред Entertainment Tonight британският футболист определи херцога на Съсекс, с когото е приятел, като "невероятен" човек.

Снимка 366615

Източник: GettyImages

"Ние го обичаме", каза Бекъм, говорейки от името и на съпругата си Виктория, като допълни: "Гордея се, че го виждам да израства като индивид и да бъде човекът, в който всеки баща иска да се превърне синът му един ден."

Бекъм, който присъства на сватбата на принц Хари с Меган Маркъл през май 2018 г., продължи да обяснява, че той и принц Хари не са говорили за решението им да се преместят в чужбина.

Снимка 465277

Източник: GettyImages

"Не съм разговарял с Хари за преместването му, но с него винаги си говорим като приятели и това е най-важното за мен", казва още британският футболист, като допълва, че според него Хари се наслаждава истински на факта, че е баща за първи път.

Междувременно принц Хари пристигна във Великобритания, за да присъства на откриването на нова компания за екологичен транспорт. По време на събитието той помоли всички да се обръщат към него без излишни титли, а просто да го наричат Хари.

Принц Хари, събитието в Единбург и как се представи херцогът на Съсекс

Хари вече не иска да е принц

Хари, просто Хари