Въпреки че официално вече живеят в Канада, принц Хари и Меган Маркъл вече на няколко пъти отскачат до Калифорния.

Неведнъж на дневен ред излизаше и темата, че това е просто преходен период за двамата, след който ще се установят за постоянно в САЩ. И, разбира се, това поражда логичния въпрос къде херцогът и херцогинята ще свият новото си семейно гнездо.

В последните дни подозренията са насочени към едно красиво имение в Малибу, към което те са появили интерес.

Става дума за имот на стойност 7 милиона долара с 8 спални, 10 бани, басейн, тенис корт, собствени киносалон и изискана изба. Къщата е над 1100 квадрата и разполага и с просторен двор в красива гледка.

Тя е собственост на звездата от сериала "Спасители на плажа" Дейвид Чарвет и съпругата му, но от години се отдава под наем на хора, които могат да си я позволят. 

Засега Хари и Меган са посещавали имота и са отсядали за кратко в него, но след края на март, когато Мегзит официално ще бъде факт, е вероятно това да стане постоянни им дом. Маркъл неведнъж е изразявала желанието си да живее в САЩ и да бъде близо до майка си. А това имение е на 50-60 километра от нейната къща, пише Daily Mail.

Ако херцогът и херцогинята на Съсекс решат да се установят в Малибу и наемат имота, те ще станат съседи на редица известни личности, ред които Кейтлин Дженър, Мел Гибсън и Робърт Дауни Джуниър.

Принц Хари, Меган Маркъл и решението им след забраната на кралица Елизабет Втора

Хари и Меган отстъпиха пред кралицата

Но недоволството продължава

Малибу е добър избор и ако кралската двойка наистина смята да влезе в развлекателния бизнес, участвайки в продукции на Disney и Netflix. А и Холивуд е съвсем близо...