С нетърпение очакваме последните публични появи на принц Хари и Меган Маркъл в ролята им на членове на кралския двор през март. А дотогава двамата не са спрели със своите индивидуални ангажименти, подкрепящи различни каузи.

Вчера, 26 февруари, принцът пристигна във Великобритания, за да присъства на откриването на нова компания за екологичен транспорт. За да бъде в крак със събитието, а и да си спести критиките, принц Хари долетя с обикновен пътнически полет от Канада до Лондон, след което се придвижи с влак до Единбург.

Херцогът на Съсекс пристигна във видимо добро настроение, с усмивка на уста и основното изискване всички да се обръщат с него без излишни титли, а да го наричат "просто Хари".

Снимка 468965

Източник: GettyImages

Присъстващите на събитието, които са имали възможността да общуват с принц Хари, смятат, че той има голямо желание да се отърси от всички формални тежести, които бяха неизбежни за него като член на кралското семейство.

Снимка 468967

Източник: GettyImages

Той няма нужда от титли, за да продължава да прави това, което правеше и преди, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и тайното им имение в Малибу

Това ли ще е новият дом на Хари и Меган в САЩ

Подобаващо за кралски особи

Освен това, принц Хари не иска да прави голям проблем от Мегзит и не тази тема да отклонява вниманието от другите, по-важни според него. Затова тепърва ще виждаме един много по-освободен "просто Хари", който иска всички да го приемат като приятел, а не като кралска особа.