За Деми Мур и Брус Уилис е известно, че дори и след раздялата си, остават близки приятели. Припомняме, че двамата се женят през 1987 г. и имат три дъщери. След 11 години брак обаче двойката се разделя. Разводът им е официално финализиран през 2000 г.

Как Деми Мур остарява с такова изящество и красота

Как Деми Мур остарява с такова изящество и красота

Тайните на актрисата да изглежда така зашеметяващо на 60

През 2009 г. пък актьорът се жени за Ема Хеминг и им се раждат две момичета. Деми Мур и децата ѝ от Брус Уилис обаче остават близки с новото му семейство и дори често се събират, за да прекарват време заедно.

И това не се променя и до днес, когато актьорът продължава да се бори с фронтотемпорална деменция. Припомняме също, че Брус Уилис бе диагностициран първо с афазия, а няколко месеца по-късно стана ясно, че заболяването му е прогресирало. Това, което обаче най-много крепи актьора, е семейството му, включително бившата му съпруга.

Докато промотира новия си сериал Feud: Capote Vs. The Swans в предаването на Анди Коен, Деми Мур е попитана от водещия за посланието, което самата тя би отправила към хората с член от семейството, страдащ от деменция.

Според актрисата най-важното нещо е човек да приеме ситуацията.

"Когато се откажете от това, което те са били или от това, което мислите, че те трябва да бъдат, или от това, което дори бихте искали те да бъдат, тогава наистина можете да останете в настоящето. И да приемете радостта и любовта, която присъства и я има във всичко, което са те, а не към всичко, което не са", допълва Деми Мур, цитирана от Entertainment Tonight.

А състрадателните ѝ думи напомнят и на останалите гости в предаването, че всеки трябва да цени близките си и да им го показва, всеки ден.

Румър Уилис и признанието колко й липсва баща й Брус Уилис

Румър Уилис откровена за състоянието на баща си

Какво сподели дъщерята на Брус Уилис

"Ще приложа това, когато се прибера вкъщи и видя майка си следващия път. Не че има деменция, но наистина е досадна", сякаш на шега (но малко неуместна) казва накрая Клои Севини - една от колежките на Деми Мур във Feud: Capote Vs. The Swans.