Деми Мур е красиво напомняне, че стареенето не е нещо, от което не трябва да се страхуваме. Тайната на нейния блясък е нейното уелнес пътуване, което тя започва на 49-годишна възраст. С напредване на възрастта актрисата открива, че разчитането само на генетиката не е достатъчно. Тя вярва, че истинската красота е свързана със здравето, а не само с младостта. Деми Мур прави съзнателни промени, които само ѝ придават по-голям чар, а от Bright Side са нетърпеливи да ги споделят с нас.

Деми Мур с първа снимка с внучката си Луета

Деми Мур така, както не сме я виждали досега

Определено й отива

Деми Мур твърдо вярва, че нашите вътрешни емоции се отразяват на външния ни вид. Тя подчертава колко е важно да се отървем от негативните чувства, за да запазим сияйния си вид. Често обяснява, че задържането на гняв, нараняване или горчивина може да ни състари и да се прояви във външния ни вид. Въпреки че е естествено да изживеем нещастни моменти, Мур препоръчва да не се вкопчваме в тези негативни емоции и вместо това да ги оставим да си отидат.

През цялата си кариера Деми Мур приема различни роли, които изискват от нея да бъде в перфектна форма. За филма "Стриптийз" (1996 г.) тя се подготвя усърдно с плажни бягания преди зазоряване, тренировки с тежести, йога и дълги танцови репетиции, продължаващи до три часа.

По същия начин за ролята й в "Редник Джейн" (1997 г.), тя се подлага на интензивни тренировки, вдигайки тежести по два часа на ден. Нейният ангажимент към ролите й демонстрира отдадеността й към избраната професия и поддържането на добрата й форма.

Изненадващо, Деми Мур не е толкова отдадена на интензивните тренировки във фитнеса в ежедневието си, колкото предполагахме. През 2019 г. тя признава, че не е ходила на фитнес повече от четири години. Въпреки това, тя открива нов фитнес подход чрез Mirror - интерактивно устройство за домашна тренировка.

С това високотехнологично оборудване тя може да спортува, без да ходи на фитнес. Mirror предлага персонализирани инструкции и различни класове, което го прави удобно и ефективно решение за фитнес. След тренировката съоражението прилича на огледало и безпроблемно се вписва като елемент от декора на дома. Това е чудесен начин за Мур да остане активна и във форма, без да се налага да посещава традиционните фитнес зали.

Що се отнася до рутината й за красота, Деми Мур следва принципа "по-малкото е повече". Тя вярва в простотата, защото улеснява поддържането на последователна рутина. Въпреки че няма голяма тайна за красота, тя смята, че е от съществено значение да разполага с правилния специалист, който да се грижи за лицето ѝ. Този експерт предлага продукти, които са ефективни и направени с чисти съставки, в съответствие с предпочитанията на Мур за естествен подход към грижата за кожата.

Актрисата не се фокусира твърде много върху сложна рутина за красота или прекомерни продукти, защото твърдо вярва в поговорката "Красотата започва отвътре". Според нея е от съществено значение да дадем приоритет на вътрешното благосъстояние, защото външните усилия сами по себе си няма да са достатъчни, ако не се чувстваме добре.

Деми Мур и снимките по бански, с които поздрави за 4 юли

Деми Мур - на 60 и в супер изрязан бански

Как актрисата поздрави сънародниците си

Мур разчита на сесии с енергиен лечител, за да постигне това усещане за вътрешна яснота и баланс. Тези сесии се превръщат в трансформиращо изживяване на ума и тялото за нея, като й помагат да поддържа връзката между вътрешното си Аз и физическото благополучие. Грижейки се за вътрешното си аз, тя чувства, че външността й естествено отразява лъчист блясък.

Въпреки че ни се вижда, че има перфектното тяло и лице, Деми Мур признава, че е забелязала физически промени с наближаването на 60. Тя не крие, че не е в същата върхова физическа форма, както преди, както и че наблюдава по кожата си показващи признаци на стареене. Въпреки това, вместо да се съпротивлява или да се опитва да обърне тези естествени промени, Мур ги приема. Прегръщайки своя път на стареене, тя съзнателно решава да обича тялото си безусловно, независимо от външните промени. Това самолюбие и приемане изглежда допринасят за блестящия й външен вид и я карат не само да се чувства, но и да изглежда по-добре.