През последните шест години не се говореше много за Чарли Шийн. Той избягваше да попада под светлината на прожекторите и се бе фокусирал върху отглеждането на 14-годишните си близнаци Макс и Боб и възстановяването си от зависимостта от алкохола и наркотиците. Сега обаче актьорът е готов да направи завръщането си в шоубизнеса.

Денис Ричардс за Чарли Шийн - за началото на връзката им и зависимостите на актьора

Денис Ричардс откровено за началото на връзката си с Чарли Шийн

Докъде се е стигнало заради зависимостите на актьора

Всъщност Чарли Шийн вече официално е обратно в играта, и то съвсем буквално, тъй като изиграва самия себе си в два епизода от Bookie.

Единият от създателите на сериала е Чък Лори, който преди години работи с актьора по хитовия "Двама мъже и половина". През 2011 г. обаче между двамата се разразява скандал заради непристойното поведение на Шийн и затова сценаристът го уволнява.

Днес Чарли Шийн не се притеснява да признае, че се все още се срамува от начина, по който се е държал тогава и не е очаквал Чък Лори някога да го потърси отново. Но когато сценаристът все пак му се обажда с предложение да участва в Bookie, Шийн се възползва от възможността да сложи край на десетилетната им вражда.

Снимка 614886

Източник: GettyImages

"Чък протегна ръка и каза: "Хей, време е да заровим томахавката. Време е да се прегърнем. И да си спомним страхотните неща, които направихме заедно", разказва Чарли Шийн пред People за това как двамата са се помирили.

След разговора им по телефона следва и среща на живо, за която актьорът споделя, че е почувствал като паметно събиране дълги години по-късно, дори като нещо "сюрреалистично".

"Това е едно от онези неща, които са толкова сюрреалистични, че ми се причуваше известната реплика на Ал Майкъл: "Вярваш ли в чудеса?!"

Сега Чарли Шийн споделя, че е готов за нови роли,.

12 години по-късно - как Чарли Шийн и Чък Лори заровиха томахавката

12 години по-късно - как Чарли Шийн и Чък Лори заровиха томахавката

Актьорът бе уволнен от “Двама мъже и половина" след конфликт със сценариста

"Толкова дълго време имах най-добрата репутация на работа. Бях първият, който пристигаше, последният, който си тръгваше, а когато се съмнявах в нещо, се подготвях дори повече, отколкото трябваше. Просто исках всичко да е точно. После това изчезна. Но съм наистина развълнуван отново да бъда този човек."