Бракът на Брад Пит и Дженифър Анистън просъществува прекалено кратко - едва пет години. А от времето, когато бяха влюбени съпруг и съпруга, на актьорите са останали не един и два спомена.

Най-големият от тях със сигурност е луксозното имение в Бевърли Хилс, което бе убежището на семейния им живот. Брад и Джен закупиха къщата през 2001 г. за 10 милиона долара, живяха в нея до развода, а година по-късно имотът се оказа на пазара.

Собственик веднага се намери, което не е никак изненадващо. По-голямата изненада е, че любовното гнездо на Брад и Джен отново е пуснато за продан. А цената този път е цели 40 милиона долара. И тя е напълно оправдана. Не само заради предишните известни собственици.

Снимка 428546

Източник: Hilton&Hyland

Къщата е построена през далечната 1934г. Тя има над 3000 квадратни метра застроена площ, 12 бани и 5 спални. Има и две огромни кухни, а в трапезарията могат да се настанят над 20 гости, пише The Sun.

Снимка 428545

Източник: Hilton&Hyland

Анджелина Джоли, Брад Пит, Дженифър Анистън, Скарлет Йохансон - звездите и как са изглеждали на бала си

Как са изглеждали световните звезди на баловете си

Някои трудно бихме ги познали

Основните елементи са мрамор и дърво. не липсват и екстри като частен кино салон, два бара, голям басейн, тенис корт, фитнес и къща за гости. Имотът предлага пълна неприкосновеност, а имената на бившите му собственици със сигурност го прави един от най-апетитните на пазара в САЩ.