Откакто Лео Меси играе по терените в САЩ, интересът към мачовете на Интер Маями е огромен. И не само заради многото звезди, които ги посещават, но и заради повечето публика и интерес към футбола като цяло.

Когато Лео Меси впечатли Селена Гомес - кои звезди гледаха мача на Интер Мями и Лос Анджелис

Когато Лео Меси изуми Селена Гомес

Цял куп звезди се събраха, за да гледат аржентинеца

А както добре знаем ние в Европа, това създава и предпоставки за нахлувания на фенове на терена в опит да се снимат с един от най-добрите футболисти на света. Ето защо Дейвид Бекъм се е погрижил за безопасността на Меси.

Вече отворихме темата за бодигарда на Лео Меси, който дори и по време на мач следи стриктно какво се случва около аржентинеца. И винаги е готов да се намеси, когато това е необходимо.

Е, при последния мач на Интер Маями се наложи, защото в даден момент от него на терена нахлу фен и се отправи към Меси. Човекът бе с тениска на Барселона с името на аржентинеца на гърба си и даваше всичко от себе си, за да стигне до Лео Меси за заветната снимка.

И макар Меси да е в центъра на терена, бодигардът му забелязва какво се случва и със спринт, който дори Юсейн Болт би одобрил, успява да стигне до фена преди той да направи каквото и да е, пише GiveMeSport.

Бодигардът на Лео Меси, който го пази дори по време на мач

Човекът, който пази Лео Меси дори по време на мач

Мерките за сигурност са сериозни

След което със сила го отдалечи от Лео Меси. В САЩ пък приемат случката като напомняне, че не е добра идея човек да се доближава до аржентинеца, ако той не му е позволил.