Лео Меси е част от Интер Маями от около месец и за това време не престава да предизвиква фурор в САЩ след всеки един мач на отбора.

Лионел Меси и документалната поредица за живота му по Apple TV+

Изненадата, която Лео Меси готви

Ще видим ли филм за живота му

Аржентинецът дори успя да донесе първа титла в историята на създадения от Дейвид Бекъм футболен отбор. Фенската истерия около Меси е огромна и всеки иска да се снима, или пипне един от най-добрите футболисти в историята.

Това обаче не е никак лесна задача, защото Лео Меси има персонален бодигард, който се грижи никой да не го доближава. Интересното е, че не става дума за охранител, който да пази футболиста в свободното му време, а за такъв, който е с него дори по време на мачовете.

Впечатление прави, че охранителят на Меси обикаля край страничната линия по време на последните мачове на Интер Маями, наподобявайки разпален футболен треньор. На видеа в социалните мрежи се вижда как той следи Лео Меси с поглед постоянно и е готов да влезе на терена, ако някой фен реши да нахлуе и се отправи към аржентинеца.

Дженифър Ермосо - целувката ѝ с Луис Рубиалес и защо всички говорят за футболистката след финала на световното първенство по футбол за жени

Целувката след финала на Световното, за която всички говорят

След финала на световното първенство по футбол за жени

Дори когато се отправя към клубния автобус, Меси е в компанията на охранителя си, който се грижи никой да не пипа аржентинеца по време на снимки с фенове. Самоличността на охранителя към момента не е ясна, но според GiveMeSport той е бил назначен лично от Дейвид Бекъм.

Появяват се и твърдения, че охранителят на Лео Меси е бил част от американските специални части и дори се е сражавал за родината си в Ирак и Афганистан.

Лео Меси влезе в историята - вече е най-титулуваният футболист

Лео Меси е в историята - ето как и защо

Аржентинецът печели всичко

Назначаването на човек, който да пази аржентинеца от фенове, нахлули на терена, не е изненада, защото още през юни Хорхе Мас заяви, че сигурността в клуба ще бъде повишена. Няма как да е другояче при положение, че в отбора бяха привлечени също така футболисти като Жорди Алба и Серхио Бускетс.