Едва наскоро Били Айлиш разказа за депресивните и тревожните си състояния, през които е преминала преди години, и дори е била на крачка от самоубийство. Оказва се, че трудностите за младата изпълнител въобще не свършват тук.

По думите й, тя има "странни проблеми със съня". Всяка вечер й отнема много време да заспи, а когато това се случи, е измъчвана от ужасни кошмари. И когато те се появяват, Айлиш понякога изпада в състояние на сънна парализа - неспособна е да движи тялото си или части от него.

Негативните преживявания през нощта неминуемо се отразяват зле и на ежедневието на певицата. Особено когато попадне в плен на някой повтарящ се кошмар, както се е случило напоследък - два месеца все един и същ ужасен сън всяка нощ. И просто няма как да не мислиш за него и през деня...

Снимка 455863

Източник: GettyImages

За добро или зло, кошмарите оказват влияние и на творчеството на Айлиш. Тя признава, че вероятно не би направила песни като "Bury a Friend", ако не е имала своите си сънища в последните месеци.

Били Айлиш, Демократичната конвенция и изказването й против Доналд Тръмп

Били Айлиш нападна Тръмп

Когато и 18-годишните се ядосат на президента

Според певицата, странно при нея е, че лошите сънища не продължават няколко минути, както е принципно, а цяла нощ. Или поне тя има това усещане, заради което няма как да си отпочине пълноценно, предава Bang Showbiz.