От тазгодишните награди Грами мина достатъчно време, че да сме ги позабравили, но едва ли толкова лесно бихме могли да изтрием от съзнанието си физиономията на Бен Афлек от същата тази вечер - толкова запомнящо се и забавно, че дълго време не спря да се върти в социалните мрежи.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и търсенето на нова къща, в която да живеят заедно

В какво все още не им върви на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Въпреки голямата им любов

Припомняме, че актьорът присъстваше на церемонията заедно със съпругата си Дженифър Лопес. Това, което направи най-много впечатление тогава, бе физиономията на Бен Афлек, която мнозина предположиха, че издава, че той не се забавлява нито грам.

Пред The Hollywood Reporter той признава, че всъщност си е прекарал доста добре вечерта и даже е отишъл с нагласата, че ще бъде забавно. И изобщо не се чувства засегнат от предположенията на хората, видели снимки и видеа с отегчената му физиономия.

Бен Афлек признава, че се е случвало да ходи на събития ядосан, на други му е било скучно, а и не са липсвали случаи, когато е бил и пиян. "Никога никой не е казвал, че съм пиян. Но на Грамите си казаха: "Той е пиян."

Дженифър Лопес, рожденият ден на близнаците й Макс и Еме, и интимното видео, което сподели

Когато Джей Ло е прекалено откровена

Интимното видео, което сподели певицата

Актьорът, който преди е говорил открито за пристрастяването си към алкохола, отрече да е бил пиян на наградите Грами. Той разкрива още, че най-хубавата част от борбата с пристрастяването е когато други хора са го молили за помощ. "И това ме кара да се чувствам толкова добре", признава Бен Афлек.