Ще сме напълно честни - любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек ни се струва една от най-романтичните сред звездите. И едва ли някой сценарист на холивудски ромком би могъл да я измисли по-добре, отколкото се е случила в живота.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Грами 2023 и дебюта на двойката на наградите

Джей Ло и Бен Афлек - за първи път на червения килим като съпрузи

Заедно на червения килим

Заедно, разделени и отново заедно - кой не би искал да надникне поне за малко в семейството на Джей Ло и Афлек? За щастие те самите ни дават достъп до него с помощта на официалните си профили в социалните мрежи.

Така научаваме, че двете деца на 53-годишната певица - близнаците Макс и Еме, са навършили 15 години преди ден. По този повод Джей Ло публикува видео в Instagram, където виждаме много лични снимки на децата през годините.

Разбира се, веднага правят впечатление онези, на които Макс и Еме са в компанията на актьора. Както и кадри, на които се вижда цялото голямо семейство на двойката: освен близнаците на Лопес от брака й с Марк Антъни, двамата са родители и на децата на Афлек от брака му с Дженифър Гарнър - 17-годишната Вайълет, 14-годишната Серафина и 10-годишния Самюъл.