Преди да се събере отново с Бен Афлек през април 2021 г., Дженифър Лопес живееше в Маями, Флорида, с близнаците си Макс и Еме (15 г.). От своя страна през лятото Бен Афлек пък продаде дома си в Пасифик Палисейдс, Лос Анжделис, за 30 милиона долара.

Дженифър Лопес, рожденият ден на близнаците й Макс и Еме, и интимното видео, което сподели

Когато Джей Ло е прекалено откровена

Интимното видео, което сподели певицата

Сега двойката е в търсене на своето ново любовно "гнездо". Последно научаваме, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са размислили относно имението в района на Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис, което са искали да купят "само" за 34.5 милиона долара. Но защо са се разколебали - не ясно. Все пак, поне според описанието, домът има всичко, което си представяме, че те биха пожелали.

Имението има седем стаи, 13 бани, трапезария с камина и бар. Разполага и с отделна къща за гости, басейн, както и гараж за шест коли. Във вътрешния двор пък има джакузи и външна кухня. И понеже явно всичко това не звучи като да е достатъчно, имението има и изба, домашен фитнес и спа център.

Снимка 609121

Източник: GettyImages

Дженифър Лопес и Бен Афлек обаче не са се ограничили само до този вариант за свой нов дом, а са разглеждали и други къщи в района, включително една на два пъти по-висока от исканата цена. Но и на нея не са се спрели.

Всъщност, търсенето на дом за Джей Ло и Бен Афлек продължава вече около година, а двамата често са били забелязвани да посещават имоти около Лос Анджелис, пише Daily Mail.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Грами 2023 и дебюта на двойката на наградите

Джей Ло и Бен Афлек - за първи път на червения килим като съпрузи

Заедно на червения килим

В един момент се смяташе, че двойката ще ремонтира огромното имение на певицата в Бел-Еър, където ще се нанесе по-късно през година. След това обаче стана ясно, че то е пуснато за продажба на цена от 42.5 милиона долара.