Колкото и хубаво да им е било на Дженижър Лопес и Бен Афлек след сватбата, меденият им месец приключи. И всеки от новата стара двойка трябваше да се върне обратно на земята, където ги чакаше обичайният им живот. И докато тя вече успя да се качи отново на сцената, актьорът се "върна" при бившата си съпруга.  

Дженифър Лопес, Бен Афлек и трогателното видео послание за Деня на бащата, което сподели певицата в Instagram

Какъв баща е Бен Афлек

Трогателното послание на Джей Ло

Естествено, причината не е, защото Бен Афлек има нещо общо с Дженифър Гарнър в смисъла на изневяра или съживяване на интимната им връзка.

Не, просто през изминалия уикенд двамата лодители са се забавлявали с 10-годишния им син Самюъл около басейн в Лос Анджелис.

Явно Бен Афлек държи да обръща внимание на децата си и да прекарва време с тях. А най-лесният начин да го прави е като поддържа добри отношения с бившата си половинка.

От снимките, които Daily Mail публикува, се вижда как Афлек държи за ръка Сам, който е увил плажна хавлия на кръста си, облечен в черна тениска и с козирка на главата. Актьорът също е в нембрежен стил - с карирана риза с дълги ръкави, сива тениска, сини дънки и бели маратонки.

А заради леката усмивка на лицето му сме сигурни, че се наслаждава на времето със сина си.

Дженифър Гарнър пък е решила да се разхожда със своя приятелка, отделно от Бен и Сам. И тя е неглиже - сива тениска и плажна хавлия, която прикрива по-голямата част от тялото й, бели маратонки, прибрана под синя бейзболна шапка коса и два чифта очила - едни слънчеви на лицето и едни диоптрични в ръка.

Това е първата среща на Афлек и Гарнър, откакто актьорът се ожени за Дженифър Лопес в Лас Вегас на 16 юли и отлетя за меден месец в Париж. По-късно към младоженците се присъединиха близнаците на певицата Макс и Еме, както и двете дъщери на Бен - Вайълет и Серафина. Сам обаче не беше със тях, вероятно останал в САЩ с майка си.

Бен Афлек, бракът му с Дженифър Гарнър, проблемите с алкохола и как са се породоли те

Откровенията на Бен Афлек за брака му с Дженифър Гарнър и алкохола

Актьорът сваля картите на масата

Докато Афлек се отдава на грижа за семейството, Лопес се наслади на пътуване до Италия. Изпълнителката на "On The Floor" участва в благотворителен концерт на УНИЦЕФ в Капри, след което не пропусна да обиколи градчето - в елегантна рокля на цветя и златисти платформи.