Че Джей Ло и Бен Афлек са по-влюбени и по-щастливи от всякога си личи съвсем ясно. Не спират да ни го показват самите те с публичните си изяви и постове в социалните мрежи. Последно в Instagram профила си Дженифър отново качи видео с трогателно послание към половинката си.

Дженифър Лопес, Гуадалупе Родригес, Halftime и какво разкри изпълнителката за майка си

Джей Ло откровено за майка си Гуадалупе

Какво не знаехме за отношенията между двете

А повод за най-новата публикация на звездата е Денят на бащата, който се празнува на 19 юни.

"Честит ден на бащата на най-грижовния, любящ, привързан и отдаден татко на света. #HappyFather'sDay, любов моя", пише Джей Ло в описанието.

Самото видео пък е още по-разчувстващо. Докато вървят кадрите, звучи песента от 2003 г. "Dear Ben" ("Скъпи Бен"), в изпълнение на самата Дженифър.

Двамата с Бен ги виждаме снимани в едни от най-щастливите им и звездни моменти заедно. Във видеото има откъси от техни появи на червен килим, докато се забавляват, пътувайки в кола, и да се прегръщат по време на плаване с яхта.

Трогателното послание на Джей Ло е още едно доказателство за това, което и преди самата тя е споделяла за връзката си с Бен:

"Това са най-прекрасните моменти от живота ми. Обичам кариерата си, но нищо не ме удовлетворява повече от това да изградя семейство с някого, когото обичам истински и който е също толкова отдаден на семейството, а и колкото и ние самите един към друг. Чувствам се благословена."

Лопес и Бен Афлек нямат деца заедно, но се грижат за децата си от предишните си връзки.

Дженифър Лопес, Шакира, Halftime и коментарите на изпълнителката против Супербоул 2020

Защо Джей Ло негодува срещу Супербоул

Изпълнителката има ясна позиция

Джей Ло е майка на близнаци от бившия си съпруг Марк Антъни, а Бен има две дъщери и един син от актрисата Дженифър Гарнър.