Много добре знаем, че Бен Афлек е талантлив актьор, а през последните години застава и зад камера, зад режисира и продуцира някои филми.

Бен Афлек, връзката му с Дженфър Лопес и новите признания на актьора

Бен Афлек за връзката си с Джей Ло

Каза малко, но достатъчно

Но също така добре знаем и за проблемите, които Афлек имаше преди години с алкохола. Именно заради тях актьорът на няколко пъти постъпва в клиника за лечение, но сега всичко изглежда наред с него.

Всъщност, като повечето хора, Бен Афлек не говори кой знае колко често за слабостите си, но пред Хауърд Стърн и предаването му за SiriusXM е решил да открехне малко вратата на личния си живот.

Снимка 349035

Източник: GettyImages

Актьорът казва, че по всяка вероятност още е щял да се намира в омагьосания кръг на алкохола и да пие, ако е останал женен на Дженифър Гарнър. Пояснява, че просто не се е чувствал щастлив от брака си с актрисата, но е чувствал, че не може да си тръгне, защото има задължения към децата си.

Не е знаел какво да прави, за да промени ситуацията и така е започнал да пие по бутилка скоч и да заспива на дивана. Е, в даден момент е разбрал, че това няма да промени нищо, но щетите вече са били нанесени. 

Снимка 547311

Източник: GettyImages

От People припомнят, че Бен Афлек постъпва за лечение на алкохолната си зависимост първо през 2001 г., а след това и през 2017 г. Двамата с Дженифър Гарнър сключиха брак през 2005 г., като през 2015 г. се разделиха, а през 2018 г. официално финализираха развода си.

Афлек казва още, че с Гарнър са положили усилия да оправят брака си, но просто не се е получило. Признава, че са се опитали, защото не са искали да дават лош пример на децата си за брака. Казва, че обича и уважава Дженифър Гарнър, но просто бракът им не е сработил, което се случва често не само при известните личности, но и при обикновените хора.

Deep Water, Бен Афлек, Ана де Армас и премахването на филма от графика

Какво се случва с филма на Бен Афлек и Ана де Армас

Проблеми за Deep Water

След неуспешна връзка с Ана де Армас, продължила около година, в момента актьорът отново е с Дженифър Лопес и изглежда щастлив.