Няма как да не се интересуваме от любовния живот на една от най-красивите жени на света. А доста след раздялата с изпълнителя The Weeknd той като че ли беше в застой. Или поне до нас не достигаше нищо интересно.

Бела Хадид, The Weeknd и в какви отношения са двамата

Събраха ли се отново Бела Хадид и The Weeknd

Старата любов ръжда не хваща

Но ето че по време на кинофестивала в Кан, където Бела Хадид блесна като една от най-добре облечените и стилни жени, се случи нещо интересно.

Самата тя публикува поредица от свои снимки - запечатани моменти от живота ѝ и времето, прекарано в Кан. "Здрава, работеща и обичана", написа тя към тях, а ние наострихме уши и тръгнахме да ги разглеждаме.

Бела, облечена в кариран розов тоалет от две части, в който изглежда зашеметяващо, позира на терасата на хотела, от където се вижда красивата гледка към плажа.

Безкрайно дълги крака, сандали с висок ток, перфектна фигура, стилна прическа, бижута... После е на стола, където стилисти се грижат за външния ѝ вид, след това танцува на фона на латино музика и накрая...

Снимка 538264

Източник: Instagram / bellahadid

Тя е щастлива в прегръдката на мъж, за когото се говори, че е новата ѝ любов. Мъжът се казва Марк Калман, с когото вече беше засичана да излиза през юни, уточнява The Sun.

А и това "обичана", което самата тя написа накрая на публикацията си - как да не събуди любопитството ни.

Анджелина Джоли, The Weeknd, срещата им в ресторант и слуховете, които тя породи

Има ли нов мъж в живота на Анджелина Джоли

Среща с известен изпълнител събуди сериозни подозрения

Бела сподели снимката броени дни след като стана ясно, че последното ѝ сериозно гадже - изпълнителят The Weeknd, се е срещал не с кого да е, а с Анджелина Джоли, отбелязва изданието. 

А ние продължаваме да следим какво ще излезе от тези срещи и прегръдки.