След няколко години в раздели и събирания, Бела Хадид и The Weeknd уж окончателно се разделиха преди девет месец. 23-годишният модел и 30-годишният певец сложиха край на връзката си, след като в продължение на година се бориха да я запазят.

Като причина близки до двойката посочиха разминаващия им се работен график и постоянните пътувания. Разбира се, още тогава стана ясно, че въпреки раздялата, те останат приятели.

Според източници на Us Weekly обаче двамата отново се срещат и поддържат връзка, което разпали слуховете, че старата любов помежду им е пламнала отново.

Снимка 437603

Източник: GettyImages

Въпреки че Бела и The Weeknd не са заедно от август, още преди няколко месеца в редица таблоидни издания излезе информация, че Бела все още има чувства към бившия си.

А и като имаме предвид как до момента е протичала връзката им - с непрекъснати раздели и събирания, наистина няма да се учудим, ако моделът и певецът отново са двойка. Тези месеци на домашна изолация карат много хора да се замислят за живота и връзките си, като често си дават сметка какво са загубили и какво точно искат.

Бела Хадид, The Weeknd и раздялата им

Бела Хадид е свободна жена

Каква е причината