Откакто се раздели с Брад Пит Анджелина Джоли неведнъж е признавала, че ѝ е трудно да намери отново любовта. Името на актрисата така и не се свързва с това на никой мъж.

Анджелина Джоли, бившият й съпруг Джони Лий Милър и какво правят двамата в Бруклин

Анджелина Джоли на среща с първия си съпруг

Явно стана модерно

Това още повече провокира любопитството и бдителността на медиите. Наскоро актрисата бе заснета да отива на среща с бившия ѝ съпруг Джони Лий Милър, носейки скъпа бутилка вино. Въпреки че се породиха някакви догадки, те бързо заглъхнаха.

Срещата ѝ с певеца The Weeknd обаче предизвика сериозни подозрения. Двамата бяха снимани на излизане от популярното сред знаменитостите заведение "Джорджо Балди" в Лос Анджелис.

Те са прекарали няколко часа в италианския ресторант, след което са си тръгнали отделно, за да не събудят любопитството. Но това така или иначе се случи. 31-годишният канадски изпълнител определено има вкус към красивите и известни жени. Знаем, че е имал връзка със Селена Гомес и Бела Хадид.

Романтична вечеря ли е била срещата им или работна? Това е въпросът, чийто отговор сега всички гадаят. "Те очевидно не се опитват да скрият срещата си", казва източник, близък до The Weeknd, пред Page Six. Според него, изпълнителят определено иска да влезе във киното. В момента той работи над поредица за HBO, озаглавена The Idol.

В нея се разказва за срещата на поп певица със собственик на нощен клуб в Лос Анджелис, който се оказва ключова фигура в тайна секта.

The Weeknd, The Idol и работата на певеца със Сам Левинсън по сериала на НВО

Тайна секта - тема на нов сериал на НВО

Сред създателите му е The Weeknd

Анджелина Джоли със сигурност би могла да му помогне да влезе в кино средите. Но дали само това ще се случи между тях, предстои да видим.