Свикнали сме да обръщаме много повече внимание на Лео Меси, защото все пак той е един от най-добрите футболисти в историята на играта.

Лео Меси и Антонела Рокузо - изневерил ли е футболистът на красивата си съпруга

Изневерил ли е Меси на Антонела

От него не го очаквахме

Като неговата съпруга Антонела Рокузо по-често остава на заден план. След преминаването на аржентинеца в Интер Маями обаче Рокузо все по-често намира поле за индивидуална изява.

Поредният пример е партньорството, което тя обяви със Spotify. Като част от него в стрийминг платформата вече можем да чуем плейлиста WORKOUT x Antonela Roccuzzo, в което са събрани парчетата, които вдъхновяват съпругата на Лео Меси, когато трябва да тренира.

Към момента плейлистът на Рокузо съдържа 45 парчета, които биха ни стигнали дори за тренировка, която два часа. Прави впечатление, че в плеклиста присъстват изпълнителни като Bad Bunny, Nicki Nicole, Feid, Bizarrap, KAROL G и всички са на испански.

"Музиката е част от мен. Винаги съм слушала музика където и да се намирам, но има нещо в латино музиката, което ме очарова", казва Антонела Рокузо. От Spotify казват, че това ще е първият от няколко плейлиста, които Антонела ще създаде за стрийминг платформата.

Антонела Рокузо и секси роклята ѝ на събитието на Tiffany & Co. в Мексико сити

Когато всички гледат колко секси е съпругата на Лео Меси

Антонела Рокузо знае как да привлече вниманието

За момента тя не знае коя ще е песента, която ще слуша най-често това лято, но разкрива, че напоследък слуша много песните на Imagine Dragons и Danny Ocean.