Още на съвсем невръстна възраст Ангъс Джоунс придобива световна слава. През 2003 г., когато е на 10 г., той е избран за ролята на Джейк Харпър в сериала "Двама мъже и половина", а през 2010 г. вече е най-скъпо платената детска звезда в телевизията.

Джон Крайър, "Двама мъже и половина", Чарли Шийн и таи ли лоши чувства към колегата си

Каква е причината за "разпадането" на Чарли Шийн

Джон Крайър се връща към доброто старо време

През 2012 г. обаче Ангъс внезапно напусна успешния ситком. Тогава той публикува видео в YouTube, в което обявява, че е намерил пътя към Бога и е решил да му се посвети. И призовава зрителите да спрат да гледат сериала, наричайки го дори "мръсотия" и дело на Сатаната.

"Ако гледате "Двама мъже и половина", моля, спрете", казва той в клипа, който бе публикуван в канала на християнската група Forerunner Chronicles. "Аз повече не желая да бъда част от него. Някои казват, че това е просто шоу, забавление. Но проучете какво е въздействието на телевизията върху мозъка и ще се убедите колко важно е това, което гледате."

След което Ангъс преустановява изцяло актьорската си дейност и не участва в каквито и да е публични събития. Все пак прави едно последно участие във финала на "Двама мъже и половина" през сезон 12, появявайки се в един-единствен епизод, припомнят от Page Six.

Преди няколко дни обаче 29-годишният актьор е забелязан случайно из улиците на Лос Анджелис, Калифорния. Той изглежда неузнаваем в сравнение с дните си в ситкома. Освен небрежното, спортно облекло, той носи неподдържана брада и очила с диоптър. Но нещата, които правят най-силно впечатление, е наднорменото тегло и запуснатият му като цяло външен вид.

Чарли Шийн и Чък Лори се сдобриха - актьорът ще участва в сериала How To Be a Bookie

Чарли Шийн и Чък Лори заровиха томахавката

12 години по-късно отново ще работят заедно

Доколкото е известно, през последните години Ангъс е част от Църквата на адвентистите от седмия ден и живее по нейните закони.