Каквото и да си говорим, "Двама мъже и половина" заема специално място сред сериалите, които обичаме.

Чарли Шийн и един медальон за трезвеност

Новото постижение на Чарли Шийн

С какво се похвали актьорът

Гледали сме всички епизоди и всички сезони (а и продължаваме да го правим) и просто не може да ни омръзне. Една от причините, разбира се, е добрата игра на Чарли Шийн и Джон Крайър.

Пред PeopleTV Крайър, който е част от всички 12 сезона на сериала се върна назад в спомените за работата си с Чарли Шийн. Както знаем, Шийн беше уволнен от продукцията през 2011 г. заради опасно и разрушително поведение.

И така останахме само с осем сезона с тандема Шийн-Крайер. Последваха още четири сезона, в които Аштън Кътчър се опита да запълни празнината, но определено не беше същото.

Джон Крайър казва, че първите сезони на "Двама мъже и половина" са били просто страхотни и много се е забавлявал по време на снимките. Според него обаче, когато бракът на Чарли Шийн с Денис Ричардс се е разпаднал, актьорът е започнал отново да употребява наркотици.

Първоначално Шийн се е справял със ситуацията и се е държал професионално и мило с всички на снимачната площадка. Въпреки това се е усещало, че преминава през труден период.

Чарли Шийн, Денис Ричардс и как бившата съпруга на актьора се пошегува с него

Как бившата на Чарли Шийн се пошегува с него

Денис Ричардс познава чичо Чарли много добре

Крайър казва, че когато скандалът се е разразил, е било наистина лудо преживяване, защото е бил приятел на Чарли. Признава, че е имало аспекти от случващото се, които е мразил. Но като цяло е благодарен за годините, през които са работили добре и всичко е било чудесно.