Напълно в реда на нещата е филмови и музикални звезди да се снимат за кориците на най-различни списания. Напълно в реда на нещата е и те сами да решават колко и каква част от тяло, душа и живот да показват в тях. Някои повече, други по-малко, а трети - почти всичко, с което могат да ни предизвикат.

Джони Деп, Амбър Хърд и бил ли е актьорът жертва на домашно насилие

Бил ли е Джони Деп жертва на домашно насилие

Актьорът отвръща на обвиненията на бившата си съпруга

Амбър Хърд, която последно видяхме в "Аквамен" (2018 г.), даде интервю и засне фотосесия за списанието Interview Magazine като част от колаборацията ѝ със Saint Laurent.

В интервюто бившата съпруга на Джони Деп говори за това какво е да си актриса в днешно време, както и за влиянието на социалните мрежи. Няма как обаче да не обърнем внимание и на предизвикателната фотосесия, която разкрива доста от Амбър Хърд.

Пред списанието актрисата казва, че когато си популярна личност, се вманиачаваш по това да пазиш личния си живот в тайна, докато всички искат да знаят какво се случва.

Социалните мрежи, от които тя е част от едва две години, дават обаче много добра възможност на всички известни личности да поддържат връзката си с феновете, без това да нарушава личното им пространство.

Джони Деп, Амбър Хърд, "Аквамен" и защо актьорът е искал бившата му съпруга да остане без работа

Защо Джони Деп е искал да остави бившата си без работа

Нещата не изглеждат никак розови за карибския пират