Взаимоотношенията между Джони Деп и Амбър Хърд са достойни за сюжет на индийски сериал. Двамата не спират да си разменят обвинения и очакваме съдът да постанови кой казва истината.

Джони Деп, Амбър Хърд, обвиненията в домашно насилие и защо актьорът съди бившата си съпруга

Защо Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 милиона долара

Актьорът бави, но не забравя

Последно знаехме, че актрисата обвинява бившия си съпруг в домашно насилие. Той, от своя страна, пък твърдеше, че няма нищо такова и тя си измисля, за да спечели пари и слава от цялата ситуация. Преди няколко седмици Хърд реши да разкрие повече подробности около провиненията на Деп, които бяха смущаващи.

Снимка 424549

Източник: GettyImages

Разбира се, актьорът реши , че не може да остави нещата така. Според People, карибският пират е дал изявление по последните обвинения. Джони Деп отрича всички обвинения на Амбър Хърд и ще продължи да го прави до края на живота си.

Амбър Хърд, Джони Деп и нови разкрития по случая с домашното насилие

Амбър Хърд с нови разкрития срещу Джони Деп

Карибският пират не е бил послушен

Той добавя, че никога не е наранявал жена по какъвто и да било начин. Деп дори твърди, че той е бил подложен на домашно насилие от бившата си съпруга и в чести случай е имало свидетели.

Джони Деп, Амбър Хърд, "Аквамен" и защо актьорът е искал бившата му съпруга да остане без работа

Защо Джони Деп е искал да остави бившата си без работа

Нещата не изглеждат никак розови за карибския пират

Адвокатът на актрисата побърза да отрече обвиненията на Джони Деп, казвайки, че по този начин той се опитва да привлече внимание и да съживи кариерата си.