Наскоро Александра Богданска изненада феновете си с официалната си поява на червения килим на 80-ия филмов фестивал във Венеция, където успя да очарова присъстващите с елегантната си визия. 

Александра Богданска и Христиана Парова ни учат как да тренираме

Когато Алекс Богданска и Хриси Парова ни учат как да тренираме

Едно забавно видео, което споделиха моделът и фитнес инструктурката

Александра беше заложила на стилна прозрачна рокля в телесен цвят с бели перли на Pembe Kenan Couture, с която определено успя да привлече вниманието. А сега родната инфлуенсърка отново успя да ни изненада. Този път с новината, че има мъж до себе си.

В кратко интервю пред Николай Шопов, който е известен с видео съдържанието, което публикува в TikTok, Александра Богданска отговаря на някои много лични въпроси. Именно там признава, че има някого до себе си, макар и да не разкрива името му.

Попитана дали би променила нещо от миналото, Богданска отговаря, че нищо не би променила. "Научила съм много уроци и съм благодарна за тях", допълва красавицата.

Това, за което най-много съжалявала, е, че не обръща достатъчно внимание на близките си хора. Скритият ѝ талант е, че може да плете на една кука. Освен това моделът признава, че може и похапва ужасни количества много люти неща - джинджифил, люти чушки, уасаби.

@neshopov Гледайте последната 4-та част от рубриката 37 въпроса с Алекс Богданска! #neshopov #aleksandrabogdanska #viral #българия ♬ original sound - Nikolay-Emil Shopov

За Александра най-важният съвет за една майка е да се доверява на инстинктите си и да бъде спокойна, че децата ѝ ще бъдат добре и в бъдеще, и всичко ще бъде наред.

Александра Богданска на червения килим във Венеция

Александра Богданска - ослепителна на червения килим във Венеция

Родният модел по нищо не отстъпва на световните знаменитости

Не крие и че любимият ѝ дизайнер е Пембе Кенан, на която винаги се доверява, за да я облича на всички големи официални събития, на които присъства - включително и във Венеция преди няколко седмици.