Александра Богданска е една от най-извесните ни модели инфлуенсъри. Бившата съпруга на"лудия репортер" Даниел Петканов винаги изглежда в отлична форма, като не крие, че за целта се старае да спортува повече редовно и внимава с какво се храни. 

Александра Богданска в Clash Cast - колко е най-високият отказан рекламен хонорар

Колко пари (най-много) е отказвала Александра Богданска за реклама

Ето и защо

В профила на Алекс Богданска често ставаме свидетели на някоя от нейните многобройни тренировки - независимо дали прави йога вкъщи или е във фитнеса. Точно от фитнес залата е и последното ѝ клипче, което се появи в Instagram профила ѝ преди броени часове.

За наша голяма изненада и радост обаче този път Алекс не е сама, а в компанията на друга наша любимка - Христиана Парова.  Хриси е фитнес инструктор и инфлуенсър. Красива жена с перфектно тяло, което тренира повече от редовно. Храни се възможно най-здравословно и знае кога, как и какво да прави, за да бъде тялото й щастливо.

А когато две толкова хубави и секси жени като Александа Богданска и Христиана Парова се съберат на едно място, става наистина горещо. Макар и рекламно, видеото, което те споделят е насочено към всички начинаещи във фитнес тренировките, които се чудя дали упражненията, които правят са правилни. 

По много забавен начин двете показват как, кога и къде бъркаме, докато изпълняваме дадено упражнение, като за целта Алекс влиза в "ролята" на трениращия, а Хриси в нейното си аплоа на инструктор, който прави забележки и наблюдава процеса. 

"Правило номер едно: Ако изглеждаш добре докато изпълняваш упражнение, значи го правиш правилно", пишат момичетата в съвместната им публикацията.

Христиана Парова и щастливото тяло

Христиана Парова и щастливото тяло

Фитнес инструктурката за пътя на промяната, за ролята на инфлуенсър и за любимата си тренировка

За няколко часа видеото събра хиляди харесвания в профилите и на двете дами. А както отбелязват някои от феновете им, съвместната им поява в даден фитнес, е достатъчен стимул и мотивация да ни накара да спортуваме, било то и погрешно.