Алекс Богданска сподели с феновете си дълго пазена тайна и успя да изненада всички. На стори в Instagram тя разкри радостната новина, че е поканена да гостува на филмовия фестивал във Венеция, който тази година се провежса за 80-и път.

Международният филмов фестивал във Венеция в звездни тоалети

Венеция без блясъка на Холивуд

Кой изпъкна с най-добра визия на откриването на филмовия фестивал във Венеция

"На 30 август се даде стартът на филмовия фестивал във Венеция, който се провежда за 80-и път и Александра Богданска от България е тук. Ще има червен килим. Ще мина наравно с всички актьори, известни личности и продуценти", похвали се самата тя на феновете си.

И точно това се случи. Инфлуенсърката не пропусна да разкаже на феновете си всяка една подробност от гостуването си на престижния кинофестивал, като сподели кадри и видео от пристигането си, приготовленията, вечерята, както и бляскавата ѝ визия, с която е избрала да мине по червения килим. Освен тези важни моменти обаче, Алекс Богданска направи и друго. 

Снимка 632226

Източник: GettyImages

Тя отдели време, за да разкаже на последователите си колко много се притеснявала от това да присъства на това важно светско събитие, като не пропусна да благодари за огромната подкрепа на всички, които са я окуражавали и са ѝ писали, че изглежда чудесно и искрено се радват за нея. 

Снимка 632225

Източник: GettyImages

От качените снимки в Getty ясно се вижда, че Александра Богданска по нищо не отстъпва на световните знаменитости и визията ѝ е просто прекрасна. Виждаме родният модел да позира пред десетките фотографи в елеганта прозрачна рокля в телесен цвят с бели перли на Pembe Kenan Couture на премиерата на филма Ferrari.