Трудно е човек да не харесва Александра Богданска, просто защото тя винаги е толкова усмихната и позитивна. Не се свени и да говори открито по доста теми.

Александра Богданска демонстрира страхотната си форма във забавно видео

Александра Богданска - на планк с вилица в ръка върху кухненския плот

Защо едно интересно и забавно видео възмути някои от последователите ѝ

Направи го и в последния епизод на подкаста на Слави Панайотов - Clash Cast, в който двамата си говориха на най-различни теми. Една от тях бе работата и каква е най-голямата сума, която Богданска е отказвала за реклама.

Тя пояснява, че ѝ се е наложило да откаже над 40 000 лева за кампания от рекламни постове в профила си в Instagram. Но причината не е защото парите са били малко или нещо не ѝ е харесало. Просто компанията, направила ѝ предложението, е била конкурентна на такава, с която тя вече е имала подписан договор.

Александра Богданска пояснява, че няколко пъти е преглеждала договорите и новите ѝ потенциални клиенти много са искали да работят с нея, но просто не е имало как да се съчетаят двете неща. Моделът казва, че не смята, че е изгубила тези пари, а просто е пропуснала възможността да ги спечели.

Относно това в какви отношения са с Даниел Петканов, Богданска казва, че са приятели и се разбират добре в името на детето. Също така взимат заедно решенията за техния син. Покрай участието ѝ в подкаста Слави Панайотов реши да отправи предизвикателство към последователите и на двамата.

Александра Богданска е секси и в Сицилия

Александра Богданска е секси и в Сицилия

Няма нужда да чакаме времето да стане по-топло

Те качиха няколко снимки, на които са заедно, и целта е този пост да събере поне 50 000 харесвания. Ако това се случи, Слави ще стане модел за един ден, Александра пък ще води една от неговите прословути класации в YouTube. Двамата ще дарят и сума за благотворителна кауза.