През 2024 г. се навършват точно 20 години от началото на излъчването на сериала "Приятели". Въпреки това време, той продължава да е любим на няколко поколения, а актьорите от него са все така в светлините на прожекторите.

Как два оригинални сценария на “Приятели” бяха открити в кошче и се превърнаха в ценна находка

26 години по-късно - неочакваният случай със сценария на “Приятели”

Когато боклукът за едни е съкровище за други

Смъртта на Матю Пери в края на октомври миналата година се превърна в тъжен повод приятелите да се съберат отново. А междувременно всеки живее своя си живот, в центъра на който за повечето е семейството.

И ако 54-годишният актьор, когото ще запомним с ролята на Чандлър Бинг, не остави наследници, то колегите му (с изключение на Дженифър Анистън), могат да се похвалят с вече пораснали деца, които вървят уверено всеки по своя път.

Снимка 641159

Източник: Instagram / friends

Лиса Кудроу изкара голяма част от бременността си пред камерите по време на четвъртия сезон, а колежката й Кортни Кокс забременя в края на десетия. И ето ги днес тях.

Кортни Кокс, която влезе в ролята на Моника, има прекрасна дъщеря от бившия си съпруг Дейвид Аркет. 19-годишната Коко Аркет е лика-прилика с известната си майка. Освен това върви по нейните стъпки и гради кариера като актриса и певица.

Снимка 654185

Източник: GettyImages

Често можем да ги видим двете на светски събития и очевидно тинейджърката не само не се притеснява от славата, но и сама я търси. Освен дъщеря на Кокс, Коко е и кръщелница на Дженифър Анистън. Двете също имат много силна връзка помежду си и Джен неведнъж е признавала колко много обича малката вече пораснала красавица.

Лиса Кудроу, изиграла Фийби, в истинския живот е горда майка на сина си Джулиън Стърн, който всъщност й партнираше в четвъртия сезон на "Приятели", когато беше бременна и наистина, и по сценарий. Още тогава той си е спечелил любовта на всичко колеги на майка си. Но най-любима и на него е Дженифър Анистън.

Младежът взе участие и в специалния епизод на поредицата, където заяви, че е горд с майка си. А за нея това е най-голямото признание и награда. И някак напълно естествено той решава също да се занимава с кино. Бил е и от двете страни на камерата, завършва операторско майсторство в университета и вече може да се похвали с първия си филм.

Снимка 654188

Източник: GettyImages

Мат Лебланк, познат с ролята си на Джоуи, има 20-годишна дъщеря Марина от бившата си съпруга Мелиса Макнайт. Актьорът винаги се е стремял да държи момичето си далеч от светлините на прожекторите, за да я предпази от негативите на славата. Самият той също загърбва бляскавия живот, за да се върти ежедневието му само около Марина.

И за това си има основателна причина - когато е на няма и година, тя е диагностицирана със заболяването дисплазия, което засяга както мозъка, така и двигателните й функции. Но благодарение на положените усилия, успява да го пребори и днес е красива, млада дама. А Лебланк неведнъж е споделял, че дъщеря му е неговата голяма слабост и й позволява да го върти на малкия си пръст.

Дейвид Шуимър, влязъл в ролята на Рос, има 13-годишна дъщеря на име Клео. Той рядко говори за нея и предпочита също като колегата си да я пази далеч от чуждото внимание. Въпреки това актьорът е говорил за уроците, които дава на дъщеря си за това, че тя притежава тялото си и трябва да има достатъчно увереност и категоричност да поставя граници и да не й се налага да търпи нищо, което не й е приятно.

Снимка 654190

Източник: GettyImages

И така години по-късно Клео е уверена, млада дама, която обича да провокира и да изразява себе си по нестандартни за мнозина начини - както си обръсне главата или си боядиса косата в ярък цвят например. Също така сама взима решението да бъде вегетарианец и много се гордее с него, пише People.

11 холивудски знаменитости, гостували в "Приятели"

11 холивудски знаменитости, гостували в "Приятели"

Кой от кого по-известен

Вероятно за Шуимър родителството е не по-малко предизвикателство от ролята на Рос в "Приятели". Но очевидно той успява да се справя добре с трудните задачи и може да се похвали не само с кариерата си, но и с дъщеря си, за която със сигурност тепърва ще чуваме.