На 5 май Адел навърши 33 години. По този повод тя публикува цели три нови снимки в профила си в Instagram, което си е наистина щедър подарък към нейните фенове.

Откакто отслабна и се промени драстично, английската изпълнителка доста рядко качва свои кадри, но с всеки следващ се убеждаваме, че това сякаш е друг човек.

Първата снимка на Адел, която се чувства по-свободна от всякога на 33, както сама поясни, че черно-бяла и на нея е без грим.

Лицето й е много по-слабо, отколкото сме свикнали да го виждаме. Но, честно казано, от свалянето на килограмите сякаш сега изглежда малко поостаряла...

На втората снимка певицата е с шарен бански с дълъг ръкав и слънчеви очила и позира в кристално чисти води на някое райско място, което обаче остава в тайна. А на последния кадър я виждаме във вихъра на танца с красива рокля.

Адел, желанието й да бъде актриса и ще загърби ли музиката

Новата страст на Адел

Какво си е наумила певицата

С тази публикация в социалните мрежи Адел открехна за малко вратата на личния си живот, който иначе пази в дълбока тайна. И може да не разбрахме много, но в едно сме сигурни - че се чувства по-добре от всякога и е истински щастлива от новото начало след развода.