Като всички други фенове на Адел, и ние нямаме търпение да чуем новия й албум. За съжаление, не знаем кога точно ще се случи това.

Адел, новото гадже на певицата и какво знаем за връзката им

Новият мъж в живота на Адел

Певицата иска още деца

А междувременно разбрахме, че изпълнителката крои и малко по-различни творчески планове. И се чудим да се радваме ли или не...

Адел вече има в колекцията си награди Оскар и Златен глобус за песента "Skyfall", но близки до нея източници разкриват, че сега си е наумила да влезе в кино средите не само с песните си, но и в ролята на актриса.

Тя дори е възложила на продуцентската си компания да й търси подходящи роли, за да се задвижат по-бързо нещата. А междувременно работи усилено в звукозаписното студио по песните от новия си албум.

Желанието на Адел да застане пред камерата на снимачната площадка на някой филм със сигурност не е от вчера и днес, но явно осъществяването му е част от голямата промяна, която тя предприе в живота си.

А и след като отслабна драстично, сега има много повече увереност в себе си и самочувствие да бъдем редом до големи холивудски звезди, предава Daily Mail.

Адел, разводът със Саймън Конецки и какви песни й е забранено да прави

Какво си забрани Адел

Коренна промяна

Разбира се, нямаме нищо против да я гледаме в някой филм и ни е интересно как би се справила с това предизвикателство. Но се надяваме желанието за актьорска кариера да е по-скоро моментно увлечение, за да не остане музиката на заден план.