И ако до съвсем скоро се питахме дали Адел и Рич Пол са се разделили, то сега вече певицата не ни оставя да се чудим, а го заявява категорично.

Адел, романтичната ѝ връзката с Рич Пол и откровенията на певицата по случай рождения ден

Заедно ли са още Адел и Рич Пол

Продължава ли романтичната им история

От последния пост на Адел в Instagram става ясно, че двамата са все още заедно и много влюбени.

Втората снимка от публикацията издава момент от срещата им в Деня на влюбените. Оказва се, че искрено са се забавлявали в McDonald's. Адел е облечена небрежно, със спортна шапка с козирка и се смее. Рич Пол пък е застанал срещу нея с широка усмивка на лице.

Още по-романтичен момент за двойката разкрива четвъртата снимка. На нея виждаме сладка целувка помежду им. След която вече едва ли има каквито и да било останали съмнения дали Адел и Рич са заедно.

Голяма е вероятността и да са заживели заедно, тъй като на първата снимка те, усмихнати и доволни, държат ключове. Застанали са пред къща, която почти сигурно е тази на Силвестър Сталоун, за която стана ясно, че Адел е купила още през януари.

"Времето лети", написа семпло певицата...

Възможно ли е това наистина да означава, че за двама им с Рич Пол е настъпил моментът и са направили така важната за всяка двойка стъпка към съвместен живот?

Може и скоро да разберем. Стига самата Адел да го сподели.

Адел, Британските музикални награди и за какво благодари на бившия си съпруг

Благодарностите на Адел към бившия й

Звездата на вечерта

Певицата неведнъж досега е разкривала моменти от връзката си с Рич Пол, с когото се срещат вече близо година. И по всичко изглежда, отношенията им се развиват завидно добре.