Още в началото на годината се носеха слуховете за раздяла между Адел и настоящата ѝ половинка Рич Пол. Заради емоционалните си проблеми, тя неведнъж отменяше и част от служебните си ангажименти в последните месеци.

Адел, отменените концерти в Лас Вегас и има ли Рич Пол връзка с решението й

Имат ли проблеми Адел и Рич Пол

Излъга ли певицата феновете си

Затова и напълно логично е да се запитаме какво се случва с двойката с днешна дата. Според редица източници Адел и Рич продължават да се виждат. Дори нещо повече - People твърди, че съвсем наскоро са забелязани да прекарват времето си заедно в Напа Вали, Калифорния. При това броени дни след като Адел навърши 34 години.

По повод рождения си ден, певицата сподели свои прекрасни снимки без грим в Instagram, към които написа: "Каква е разликата, която прави една година."

И допълни емоционалното: "Ако времето продължава да лекува и изглажда всички гънки в живота, както се случва досега, тогава нямам търпение да стана на 60. Никога не съм била по-щастлива! Толкова много уроци получих от живота и толкова много неща, за които да съм благодарна."

Близо една година измина, откакто Адел се среща с Рич. За първи път двамата бяха забелязани на баскетболен мач през юли 2021 г. и оттогава неведнъж са демонстрирали отношенията си.

Адел на 34

Адел в 26 факта

Защото някой днес има рожден ден

"Всеки, който познава Адел, знае, че тя има нужда да има до себе си силен като самата нея човек - за да може да предизвика и да задържи интереса ѝ. А Рич е точно такъв", цитира преди време Hollywood Life източник, близък до двойката.