Вчера, 8 февруари, в лондонската O2 Arena бяха раздадени тазгодишните Британски музикални награди. Събитието събра на сцената изпълнители от целия свят, а най-добрите от тях си тръгнаха със статуетки.

Адел, отменените концерти в Лас Вегас и има ли Рич Пол връзка с решението й

Имат ли проблеми Адел и Рич Пол

Излъга ли певицата феновете си

Сред тях беше и Адел, която направи така чаканото си завръщане към музиката през 2021 г. с албума си 30. Той бе отличен като най-добрия, хитът й "Easy on me" стана песен на годината, а третата награда успя да изненада дори самата нея.

Тя бе обявена за най-добър джендър неутрален артист, което значи, че е по-по-най и сред жените, и сред мъжете. Адел прие с усмивка статуетката, благодари за нея, но шеговито подметна, че все пак обича да бъде жена изпълнител.

Снимка 562841

Източник: GettyImages

От сцената, на която изпълни и новия си сингъл "I drink wine", изпълнителката посвети наградата си за албум на годината на сина си Анджело и на вече бившия си съпруг Саймън Конецки, защото той "наистина е за тях".

И поясни, че с песните е "изяснила" нещо "толкова лично". А синът си определи като "толкова търпелив и милостив", вероятно визирайки не само отношението му към нея по време на работния процес, но и това към случващото се в семейния им свят.

Снимка 562840

Източник: GettyImages

След емоционалните признания Адел завладя сцената така, както само тя умее. И в социалните мрежи не закъсняха коментарите, че нейното изпълнение е може би на-доброто в историята на Британските музикални награди, предава Mirror.

Разбира се, няма как да пропуснем и факта колко прекрасно изглежда певицата както на червения килим преди церемонията, така и по време на изпълнението си.

Снимка 562838

Източник: GettyImages

Тя смени общо три визии - елегантна черна рокля с тюл и тясна горна част, къса черна рокля с паднали рамене и дълбоко деколте и дълга златиста рокля отново с паднали рамене. И във всяка от тях сияе.