Ако някога се почувстваме зле, че сме направили някой гаф, достатъчно успокояващо е да си припомним, че на всеки се случва, дори и на най-опитните. Неведнъж изпълнители са забравяли текст на песен, докато са били на сцената, независимо дали става въпрос за някое ново парче или такова, което пеят вече от години. Такива гафове просто се случват, дори и на носителите на Грами.

Условието, което Адел е поставила на Силвестър Сталоун, за да купи къщата му в Лос Анджелис

Ултиматумът, който Адел е поставила на Силвестър Сталоун

Май някой е фен на Роки

На един от концертите си от Weekends with Adele в Caesars Palace в Лас Вегас Адел се кани да изпълни "I Drink Wine", когато внезапно спира, тъй като явно е забравила началото на текста.

"По дяволите, забравих текста", признава певицата от сцената. На видео, заснето от публиката и разпространено в социалните мрежи, можем да видим, че Адел уемело излиза от неловкото положение. Тя поклаща глава и се засмива, след което приближава към първия ред в публиката и моли един от феновете ѝ да ѝ припомни текста в началото на песента.

Певицата в крайна сметка успява да се отърси от грешката и казва: "Добре, нека забравим за това и започнем отначало, става ли?"

След кратка пауза, в която си поема дъх, този път вече запява песента с правилния текст и с жест се отблагодарява на феновете си, помогнали ѝ да излезе от положение.

Концертът на Адел, който се състоя на 17 юни, събота, бе една от 34-те допълнителни дати, с които тя удължи резиденцията си в Лас Вегас. Певицата ще има участия до 4 ноември, информира ни Entertainment Weekly.

Още 34 концерта - Адел продължава Weekends With Adele в Лас Вегас и готви концертен филм

Когато всички искат още и още от Адел

Как певицата зарадва феновете си

"Да свириш пред 4000 души в 34 дати не е достатъчно и го знам", сподели Адел, когато обяви допълнителните дати, с които зарадва феновете си.