Не е рядкост известните личности в Америка да продават огромните си имения, които струват милиони. И доста често те биват купувани от други популярни и толкова заможни личности.

Адел, Сара Фъргюсън, отслабване с хипнотерапия и какво разказва хипнотерапевтът Сюзън Хепбърн

Тайната зад отслабването на Адел

И други знаменитости

Един от пресните примери е сделката, която сключиха Силвестър Сталоун и Адел през миналата година. Тогава изпълнителката плати 58 милиона долара, за да се сдобие с имението в Лос Анджелис, притежавано от Сталоун.

И въпреки огромната платена сума Адел все пак е предприела стъпки да реновира дома, за да го направи в свои стил. Оказва се обаче, че има нещо конкретно, което е искала да запази.

Снимка 618438

Източник: GettyImages

В интервю за The Wall Street Journal Силвестър Сталоун казва, че Адел изрично е настоявала в къщата да остане огромната статуя на Роки Балбоа, която е разположена до басейна. Актьорът твърди, че е искал да си вземе статуята, защото е скъп за него спомен, но Адел е била категорична, че я иска.

Изпълнителката дори е казала, че сделката за покупката на имението ще пропадне, ако статуята на Роки не остане. Е, в крайна сметка Сталоун се е съгласил. Според TMZ пък реновацията на имението върви с пълна сила, като Адел буквално е сринала до основи сграда, за да я издигне отново. Но статуята на Роки няма да ходи никъде.

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - врагове или истински приятели

Войната между Арнолд и Силвестър - кой е по-зъл, кой е по-голям мъжкар, кой е по-...

Какви признания си размениха актьорите

Първоначално исканата цена от Сталоун за имението е била 110 милиона долара, но по-късно я е намалил на 80 милиона долара. Което означава, че изпълнителката е сключила наистина добра сделка, купувайки имота за 58 милиона долара.