След като заради пандемията ѝ се наложи да отмени концертите от резиденцията си (поредица от планирани за определен период от време спектакли) в Лас Вегас Weekends With Adele, през миналия ноември Адел най-после се качи обратно на сцената. Оказва се обаче, че това е бил "най-лошият момент" в кариерата ѝ.

Адел, Шакира, Жерар Пике и какво смята изпълнителката на "Hello" за раздялата им

Какво мисли Адел за раздялата на Шакира и Жерар Пике

Певицата не е безучастна

Тогава Адел сподели пред Elle, че не се е чувствала в идеална форма, за да излезе на сцената. И въпреки че първите месеци са ѝ били наистина трудни, с времето увереността ѝ е нараснала, тъй като е смятала решението си да отложи концертите за много смело.

"Не мисля, че много хора биха направили това, което направих аз. Много се гордея със себе си, че задоволявам артистичните си нужди", каза тогава Адел.

Сега е повече от ясно, че резиденцията на Адел върви повече от добре. Доказателство е новината, че носителката на Грами ще удължи концертите си от Weekends With Adele с още цели 34. Това обяви самата тя в последната вечер на резиденцията си в събота, 25 март.

Адел, Рич Пол, Супербоул 2023 и присъствието им на събитието

Колко влюбени са Адел и Рич Пол

Любовта е във въздуха

Но Адел зарадва феновете си и с предстоящ концертен филм, който ще бъде записан, когато се върне за участията си през юни. Втората част от Weekends With Adele ще започне на 16 юни и ще продължи до 4 ноември, пише Entertainment Weekly.