Преди дни Адел разочарова феновете си като обяви, че се налага да отмени участията си като изпълнител-резидент в популярен хотел в Лас Вегас. Направи го през сълзи в социалните мрежи и обясни, че причината е пандемията, която е забавила работата по проекта.

Адел, участието й като резидент-изпълнител в Лас Вегас и защо всички шоута се отлагат

Адел и едно признание през сълзи

Певицата публикува емоционално видео

Певицата се извини, а феновете й приеха думите й като чиста момента - все пак не едно и две събития отпаднаха в последните години и сякаш вече това не е новина. Но впоследствие се появиха предположения, че зад решението на Адел може да стоят други причини.

Според информация, разпространена в New York Daily News, изпълнителката е отменила в последния момент участията си в Caesars Palace заради проблеми с настоящата си половинка Рич Пол. "Има проблеми в Рая. Затова не може да излезе на сцената", казват от медията.

Снимка 550845

Източник: GettyImages

Запознати източници твърдят, че Адел неведнъж се е разплаквала по време на репетициите и ги е прекъсвала, за да води дълги и емоционални разговори с мениджъра на Леброн Джеймс, предава Daily Mail.

На фона на тези твърдения певицата и половинката й бяха засечени да слизат заедно от частен самолет малко след като тя обяви, че отменя участията си. Затова версията, че личните й проблеми и липсата на фокус са причината да отмени така чаканите професионални ангажименти засега остава без потвърждение.

Адел, имението на Силвестър Сталоун в Бевърли Хилс и новата покупка на певицата

Адел ще спи в спалнята на Сталоун

Поредна придобивка за милиони

Няма спор обаче, че сякаш никой не очакваше Адел да бъде чак толкова емоционална, обявявайки неприятната новина в социалните мрежи. Затова сме склонни да вярваме, че емоционалното й състояние не е особено добро в момента, независимо дали причината са любовни или професионални неволи.