Вече наистина много ни се иска киното да се върне към нормалното, защото ни омръзна постоянно да чуваме за това как премиерните дати на филми, за които се вълнуваме, биват променяни.

"Дюн", "Смъртта може да почака" и промяна в премиерната дата на филма на Дени Вилньов

Изплаши ли се "Дюн" от Джеймс Бонд

Нова промяна в премиерната дата

Нашият личен рекордьор по сменяне на премиерна дата е "Смъртта може да почака", като вече дори не сме сигурни, че ще ни стигнат пръстите на едната ръка, за да преброим пътите, в които филмът е бил преместван.

За съжаление г-н Бонд не е единственият, който бива разместван. Същото важи и за Венъм. Вторият самостоятелен филм за извънземния симбиот - "Венъм 2: Време е за Карнидж", трябваше да тръгне по кината в края на септември.

Но то The Hollywood Reporter разбираме, че това няма да се случи. И отново премиерната му дата е променена и изместена назад. За щастие не с няколко месеца, а само с няколко седмици.

И така трябва да видим "Венъм 2: Време е за Карнидж" от 15 октомври по кината. Смята се, че тази промяна е в следствие на Делта варианта на COVID-19, който през последните седмици спира все повече хора да ходят на кино.

Венъм 2: Време е за Карнидж, Том Харди, Уди Харелсън и втори трейлър на филма

Задават се големи неприятности за Венъм

Втори трейлър на "Венъм 2: Време е за Карнидж"

Въпросът е обаче дали други големи заглавия, които са предвидени за септември, също ще бъдат преместени...