Преди доста време разбрахме, че се подготвя сериал от света на Джон Уик, който трябва да бъде нещо като предистория на познатите ни от филмите събития.

"Джон Уик", хотел Континентал и сериалът, който се подготвя

Задава се сериал от света на Джон Уик

Ето и кой ще бъде в центъра на събитията

Не е случаен и фактът, че работното му заглавие е The Continental, защото ще се фокусира именно върху хотел Континентал и по-точно върху Уинстън (Иън Макшейн).

Новата информация, с която разполагаме е, че действието ще се развива 40 години преди това във филмите за Джон Уик и в основата му ще бъде младият Уинстън - наемен убиец и хотелиер.

Ще разберем как точно хотелът е бил създаден и се е превърнал в безопасно място с много правила за наемните убийци. Но сериалът ще бъде с малко по-различна структура.

Според The Hollywood Reporter, Албърт Хюс ("Книгата на Илай") ще режисира два от трите епизода. Точно така - The Continental ще бъде съставен само от три епизода. И няма много да прилича на сериал, а по-скоро на три поредни филма.

"Джон Уик 4", Чад Стахелски, Киану Рийвс и изместването на премиерата с една година

Кога ще видим "Джон Уик 4"

Новините не са много добри, но това е положението

Защото всеки епизод ще е с продължителност от около 90 минути и ще има бюджет от около 20 милиона долара. Хюс ще режисира първия и третия епизод, като за момента не се знае кой ще се нагърби с втория.