През август най-после видяхме трейлър на така очаквания трети самостоятелен филм за Питър Паркър - "Спайдърмен: Няма път към дома". 

"Спайдърмен: Няма път към дома" (Spider-Man: No Way Home) и рекордът, който трейлърът постави, задминавайки "Отмъстителите: Краят"

Рекордът, който трейлърът на "Спайдърмен: Няма път към дома" счупи

Голямо гледане е паднало

Той загатна наистина много неща, което буквално подлуди супергеройските фенове в социалните мрежи. Теории, спекулации и какво ли още не може да се намери там. Преди часове пък беше пуснат и нов трейлър, който вече дава доста по-ясна представа за очакващото ни.

Едно е сигурно - в "Спайдърмен: Няма път към дома" ще повече злодеи и врагове на Питър, отколкото някога досега сме виждали на едно място. След като Доктор Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) със заклинание прецаква различните времеви линии се отключва мултивселената.

И така злодеи, които сме виждали от предишните филми за Спайдърмен, в които Питър Паркър беше изигран от Андрю Гарфийлд и Тоби Магуайър, сега ще се изправят срещу Спайди. Доктор Октопус (Алфред Молина) стана ясен още от първия трейлър.

Както и Гоблина (Уилем Дефо). Но сега напълно официално знаем, че Електро (Джейми Фокс), Гущера и Сандмен също ще създават неприятности на Спайдърмен. Кашата с времевите линии ще е тотална, което ще скара Питър и със Стрейндж.

В крайна сметка дори Ем Джей (Зендая) ще се окаже сериозно застрашена. Остава обаче големият въпрос - ще видим ли Гарфийлд и Магуайър в предстоящия филм...

Премиерата на "Спайдърмен: Няма път към дома" е на 17 демември