Спайдърмен може и да е тинейджър, но има наистина много фенове. Затова и всички очакваха с голямо нетърпение пускането на трейлъра на "Спайдърмен: Няма път към дома" (Spider-Man: No Way Home).

Spider-Man: No Way Home, Том Холанд и драмата с изтеклия трейлър на филма за Спайдърмен

Драмата с трейлъра на Spider-Man: No Way Home

Какво точно се случва

Фактът, че той изтече в социалните мрежи 24 часа преди да бъде официално пуснат, подсили интереса към него. И в крайна сметка, когато Sony и Marvel решиха официално да го направят достъпен, феновете полудяха.

Едно на ръка е, че социалните мрежи бяха заринати със снимки, колажи и мемета, вдъхновени от трейлъра. И съвсем друго, че първият поглед към "Спайдърмен: Няма път към дома" успя да подобри рекорд.

Става дума за рекорда, който трейлърът на "Отмъстителите: Краят" постави със своите 289 милиона гледания за първите 24 часа от пускането си. А сега третият самостоятелен филм за Спайди направо сложи този рекорд в малкия си джоб, поставяйки нов.

За първите 24 часа трейлърът на "Спайдърмен: Няма път към дома" събра цели 355.5 милиона гледания, пише Variety. От Sony пък твърдят, че филмът е превъртял и рекорда за най-споменавано заглавие за 24 часа в социалните мрежи.

Spider-Man: No Way Home и трейлър на третия филм за Спайдърмен

Спайдърмен е в сериозна беда

Най-после официален трейлър на Spider-Man: No Way Home

Става дума за 4.5 милиона споменавания в световен мащаб. И сега остава да чакаме 17 декември с нетърпение, а преди това най-вероятно ще видим и още един трейлър.