В Холивуд трудно можеш да останеш недооценен - има един куп награди и фестивали, които се явяват реална възможност за всеки един актьор да спечели нещо.

Златен глобус 2021, спадът в рейтинга на церемонията и ще бъде ли най-ниският в историята на наградите

Наградите Златен глобус са на път да отбележат ново дъно

Зрителският интерес спада все повече

Ако не награда, то тогава чековете са доста солидни. Но през последните години по-големите церемонии като Оскарите, наградите Еми и Златен глобус, меко казано, буксуват, защото зрителският интерес към тях е доста нисък.

Тази година наградите Златен глобус пък се изправиха пред доста сериозен проблем. Те понесоха обвинения, че в журито, което избира победителите, няма никакво етническо разнообразие.

Снимка 521043

Източник: Instagram / goldenglobes

Което пък накара някои доста известни актьори да се изкажат остро срещу Глобусите. А като прибавим към това и фактът, че от NBC (телевизията, която излъчва церемонията през последните години) казаха, че през 2022 г. няма да го направят - картинката не беше никак розова.

Което постави под съмнение съществуването на наградите Златен глобус като цяло. Но бяха предприети мерки и добавени нови 21 члена към журито. А сега от Variety разбираме, че организаторите не са се отказали и догодина церемония отново ще има.

Том Круз, наградите Златен глобус и защо актьорът ще върне спечелените от него награди

Том Круз ще върне спечелените Златни глобуси

Проблемите за наградите продължават

Тя няма да се предава по NBC, но ще се осъществи. Към момента обаче не е ясно по коя телевизия или дали няма да се насочи директно към интернет.