След всички тези години, през които гледаме Крис Хемсуърт като Тор, толкова свикнахме с австралийския актьор, че не можем да си представим някой друг да изиграе супергероя.

Крис Хемсуърт, Интер, спечелването на титлата в Италия и как се пошегува с феновете на отбора

Как Крис Хемсуърт се пошегува с феновете на Интер

Това само Тор може да си го позволи

Същото важи и за перфектната комбинация между Том Хидълстън и Локи. Но преди 12 години, когато двамата актьори бяха обявени от Marvel за ролите, много малко хора бяха наясно кои точно са те.

Сега това не е така, разбира се, което означава, че Хидълстън и Хемсуърт дължат пробива си в Холивуд именно на Локи и Тор. Самият Крис Хемсуърт очевидно го е обхванала меланхолията и сантименталността, защото в профила си в Instagram реши да публикува нещо много интересно.

Австралиецът публикува две снимки. На първата е с колегата си и двамата изглеждат доста различно. От текста към поста разбираме, че снимката е на около 10 години и именно през 2021 г. се навършват 10 години, откакто на двамата им е даден ключът от кралството.

На другата снимка пък се вижда част от статия във Vulture от 2009 г., в която журналистът Марк Греъм е отразил присъединяването на Крис Хемсуърт и Том Хидъслтън към Marvel.

Смешното е, че авторът явно показва, че двамата към онзи момент са напълно непознати на широката публика. Дори се усъмнява, че са правилните хора за ролите, съветвайки Marvel да вложат спестените пари от кастинг в специални ефекти...

Крис Хемсуърт, физическата му форма и защо смята, че не го приемат за сериозен актьор

Защо Крис Хемсуърт смята, че не го приемат за сериозен актьор

Тема за дискутиране

Е, очевидно това е поредното доказателство, че не бива да се съди, преди да бъде дадена възможност за изява.