Няма две мнения по въпроса, че ролята на Тор в киновселената на Marvel изстреля Крис Хемсуърт в Холивуд и отри пред него много нови възможности.

Логан Пол, Крис Хемсуърт и желанието на ютюбъра да се боксира с актьора

Логан Пол вдигна мерника и на Крис Хемсуърт

Може ли двамата да се срещнат на ринга

Най-малкото - едва ли щеше да бъде толкова популярен. Но въпреки всичко самият той смята, че все още е подценяван и не го приемат за сериозен актьор.

В интервю за The Telegraph Хемсуърт казва, че всяка роля изисква актьорът да изглежда по определен начин. За да играе Тор например, то физически наистина е нужно да превъзхожда останалите.

Но Крис Хемсуърт смята, че все още не го приемат за сериозен актьор, защото не е свалил или качил нездравословно много килограми за дадена роля. Което пък на нас ни се струва като камък в градината на Крисчън Бейл (в кръга на шегата, разбира се).

Австралиецът също така е на мнение, че бодибилдингът се приеме по-скоро като нещо суетно, отколкото на него да се гледа като на начин да влезеш във форма за определена роля.

Крис Хемсуърт, Хълк Хоган и готов ли е актьорът за ролята в биографичния филм за кечиста

Защо Крис Хемсуърт е толкова нацепен

Дори Хълк Хоган одобрява формата на актьора

В момента актьорът участва в снимките на четвъртия самостоятелен филм за Тор, като се подготвя физически и за биографичния филм за Хълк Хоган.