Първият сезон на "Истински детектив" с Уди Харелсън и Матю Маконъхи определено отвя главите на много хора и, респективно, спечели и доста фенове.

„Истински детектив“, Махершала Али, третият сезон на сериала и какво да очакваме от него

Какво да очакваме от трети сезон на „Истински детектив“

Изчезването на две деца ще разбуни духовете в малко градче

Вторият и третият сякаш не успяха да достигнат успеха на първия. Ясен показател за това е фактът, че и трите сезона получиха общо 23 номинации за наградите Еми, но могат да се похвалят с едва пет статуетки, връчени именно за първи сезон.

Това не означава, разбира се, че останалите два са лоши. От много време се спекулира, че HBO отново може да се впусне в надпреварата за Еми с четвърти сезон, но нищо официално не се казва, не се и случва.

От Variety разбираме, че от този март HBO активно работят върху четвърти сезон на "Истински детектив". Джоди Фостър пък ще влезе в главната роля, тази на детектив Лиз Денвърс.

Сюжетът на четвърти сезон ще ни прати в Аляска, където шестима учени от изследователска станция изчезват, без да оставят нито следа след себе си. Със задачата да разберат какво се е случило с тях се заемат детективи Дневърс и Еванджелин Наваро.

Александра Дадарио, "Истински детектив" и притесненията на актрисата да се снима без дрехи в първия сезон

Притесненията на Александра Дадарио да остане без дрехи пред камера

Добре, че ги е преодоляла

Към момента не е ясно нито кой ще прави компания на Джоди Фостър в другата детективска роля, нито кога се очаква да започнат снимките. Но ние вече нямаме търпение.