От първия сезон на "Истински детектив" изминаха повече от пет години, но все още ни е в съзнанието.

„Истински детектив“, Махершала Али, третият сезон на сериала и какво да очакваме от него

Какво да очакваме от трети сезон на „Истински детектив“

Изчезването на две деца ще разбуни духовете в малко градче

Играта на Матю Макконъхи и Уди Харелсън беше повече от впечатляваща. Нещо, което спокойно можем да кажем и за режисирането на Кари Фукунага.

Като видни ценители на женската красота във всичките ѝ аспекти пред очите ни все още е и сцената, в която Александра Дадарио и Уди Харелсън се разгорещяват.

Въпреки че измина толкова време, The Hollywood Reporter са решили да ѝ зададат въпрос относно "Истински детектив". Дадарио споделя, че по онова време (2014 г.) кариерата ѝ е била в застой и отчаяно се е нуждаела от нова роля.

А когато тази роля е в сериал с актьори като Макконъхи и Харелсън, още по-добре. Актрисата казва, че се е борила за ролята си, макар че тя не е сред главните.

Относно сцената, с която винаги ще свързваме първия сезон, Александра Дадарио казва, че се е страхувала да се съблече пред камерите, но е поела този риск, защото си е давала сметка каква възможност ѝ се открива.

Александра Дадарио, Меган Маркъл, йога студио в Ню Йорк и как херцогинята ядоса актрисата

Защо тази актриса е бясна на Меган Маркъл

Куриозна случка с Меган

Дадарио е откровена, че не е осъзнавала, че участието ѝ (във всички аспекти) в сериала ще повлияе толкова добре на кариерата ѝ. Ако ние имахме нейното тяло, без да се замисляме, бихме скочили голи в прегръдките на Уди Харелсън (шегичка).