Определено няма да запомним 2020 г. с много позитивни неща (благодарение на пандемията), но сред малкото такива е обявлението на версията на Зак Снайдер на "Лигата на справедливостта".

"Лигата на справедливостта", Зак Снайдър, HBO Max и кога ще видим версията на режисьора

Най-после справедливост за "Лигата на справедливостта"

Версията на Зак Снайдър идва

В социалните мрежи от години тече кампания, която цели Warner Bros. да дадат възможност на режисьора да покаже какъв е бил неговият замисъл на филма. Снайдер вече работи по режисьорската си версия и обещанията са, че трябва да я чакаме през 2021 г.

Според The Hollywood Reporter, в новата версия на "Лигата на справедливостта" ще видим и Жокера. Но не този на Хоакин Финикс, а този, изигран от Джаред Лето в "Отряд самоубийци".

И това е голяма изненада, защото Жокера по принцип не взе участие в "Лигата на справедливостта", но очевидно за него има място в Zack Snyder's Justice League.

Рей Фишър, Джейсън Момоа, Джос Уедън, Warner Bros., "Лигата на справедливостта" и обвиненията на актьорите към режисьора и студиото

И Джейсън Момоа нападна Warner Bros.

Атаката става сериозна

В момента текат снимки на сцени, които да бъдат добавени, а в тях са замесени Бен Афлек, Рей Фишър и Амбър Хърд. Не е ясно кой още ще се включи и на какъв етап. В момента Хенри Кавил е зает със снимките на The Witcher, а Гал Гадот с тези на Red Notice.